U bent hier:   Duurzaamheid > DetailsDuurzaamheid

01

Fishmasters staat garant voor het leveren van voedselveilige producten en service van hoogstaande kwaliteit, met zorg voor mens en milieu. Een zorgvuldig beleid geconformeerd aan wetgeving en kwaliteitsnormen.

Fishmasters laat dit onafhankelijk bevestigen, onder meer door BRC, MSC en ASC gecertificeerd te zijn. Ook verkopen wij uitsluitend paling die DUPAN gecertificeerd is. Wij zijn trots op een ons groeiende assortiment (gecertificeerde) verantwoorde vis.


MVO

Zorgvuldig ondernemen is verder kijken dan vandaag en morgen. Fishmasters zoekt continu naar verbetering en vooruitgang, binnen alle facetten van het bedrijf. Deze facetten zijn onderverdeeld in 5 pijlers.

Mens
Onze medewerkers moeten hun taken kunnen uitvoeren in een veilige omgeving. Ons bedrijf en onze processen werden geconstrueerd op een manier, dat zich geen gevaarlijke situaties voordoen, bij normale uitvoering van de werkzaamheden.

De tevredenheid van ons personeel is van groot belang. Op verschillende manieren motiveren wij ons personeel, onder meer door het personeel te betrekken bij veranderingen en door terugkoppeling te geven over de resultaten van de werkzaamheden.

Milieu
Wij hebben als organisatie een verantwoording en plicht, om een milieu- belasting zoveel mogelijk te voorkomen. Wij bereiken dit door zo min mogelijk energie, water en materialen te verbruiken en op een goede manier met ons afval om te gaan. Wij scheiden ons afval waar mogelijk, en zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen op het gebied van milieu.

Maatschappij
Wij hebben de verantwoordelijkheid om een goed voorbeeld te geven aan de maatschappij waarin wij opereren, wonen en werken als het gaat om zorgvuldig leven op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit doen wij door te proberen tot vooebeeld te zijn met ons eigen handelen en onze klanten hierover te adviseren, en voorlichting te geven.

Management
Iedereen in de organisatie is, in overeenstemming met de functie, verantwoordelijk voor de beheersing van de kwaliteit van zowel de interne als externe processen. De directie is verantwoordelijk voor het invoeren van het beleid, de implementatie, het onderhoud en de continue ontwikkeling van de 5 pijlers.

Klanttevredenheid
Onze klanten geven ons bestaansrecht. Het is dan ook van het grootste belang dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Dit bereiken wij door onze afspraken na te komen. Wij proberen onze klanten positief te verrassen en trachten te voldoen aan de verwachtingen van de klant.

  • Zorgvuldig beleid